dimarts, 26 de gener del 2010

Animals Fantàstics: Dragall


El Dragall prové del llatí dracusgallus fugasen que vol dir rèptil de foc.
Des de l'inci dels temps, una cobra reial es va enamorar d'un gall gegant. Aquesta espècie de gall es va extingir 27.000.000 anys després, el cas és que de la unió d'aquests dos animals, va néixer una serp amb cap de gall. Aquest nou ésser era impressionant, sobretot a mida que anava creixent.
A la seva adolescència, el que més li agradava era anar al gimnàs prehistòric INEFP(Institut Nacional d'Educació Física de la Prehistòria). De tant anar al gimnàs, de seguida es van poder veure els resultats del seu esforç: grans musculets recorrien el seu cos, una mena de roques que li donaven una super-força a la punta de la seva cua.
També li agradava molt anar al cinema amb els seus amics.

S'alimentava d'ous d'altres dragalls, de caramels, de xuxes i de menjar ràpid com la pizza, hamburgueses, patates fregides amb salses de ketchup, mostassa, maionesa, barbacoa, xili i mousse de fines herbes.

Vivia en climes càlids, era fàcil localitzar-lo al desert dels ossos pelats i al desert de l'Esfinx silenciosa, aquests pertanyien al Regne de la Fantasia, també anomenat com el Regne de les Bruixes.


YERAY 5È

dilluns, 25 de gener del 2010

Animales Fantásticos: Copulber


El Copulber es un mamífero que vive en Australia y en centros de Canadá. Se alimenta de heno y liebres y puede alcanzar unos 16 metros de profundidad bajo el agua.
Vive en matorrales, es dócil y le gusta mucho jugar, que le cepillen el pelo y comer terrones de azúcar.
Este animal aporta muchísima suerte y fortuna, pero no es un animal doméstico y en una casa puede traer muchos problemas: platos rotos, arañazos en las cortinas, etc.

RUTH 6È

diumenge, 24 de gener del 2010

Animales Fantásticos: Rhinoballo.


El Rhinoballo vive en África y es herbívoro. Le encanta dormir durante el día y salir por la noche.
Su peor enemigo es el lobo. La mayoría de Rhinoballos viven en África, pero no todos.
Le encanta la lechuga y otro tipo de vegetales. Durante el invierno, hiberna.

FACUNDO 6È

Animales Fantásticos: Elefantpez


Elefantpez es un monstruo tímido, pero si se enfada puede llegar a destruir una ciudad. Lo malo, es que no puede vivir sin agua. Puede vivir todo lo que le apetezca, pero puede morirse sin agua, y los que se fueron al desierto, no pudieron sobrevivir.
Sus escamas permanecen húmedas durante 2 años fuera del agua.
Pero Elefantpez no es tan malo como os pensáis, siempre intenta ayudar a los demás, aunque sea difícil.
No tiene muhca vista porque sus ojos son muy pequeños y él es muy alto.
Puede, sin querer, destrozar muchas cosas con sus patas y sus colmillos, y es muy ágil con su trompa.
Sus enemigos son el tiburón y el oso.

SARA O. 6È

Animales Fantásticos: Corop


El Corop vive en un lago y tiene que salir cada 3 horas para respirar. Siempre está en manadas de 6 ó 7 Corops. Corre muy rápido y su principal depredador es el caimán.
El Corop tiene unos pulmones muy grandes y sus patas de cerdo no le sirven demasiado bajo el agua, pero sí cuando sale a la superficie.
En tierra puede llegar a estar hasta 7 horas.
Come gambas y mejillones y le encanta perseguir a los peces más pequeños. Cuando tienen crías, las madres les acompañan hasta los 3 meses y después las crías se van a otro lugar.
Los machos tienen la cabeza azul y las hembras, amarilla y naranja.
Pude haber hasta dos machos en cada manada, pero si se pelean, se va el más viejo.

PATRICIA 6È

Animales Fantásticos: Pezcia


El Pezcia vive en los mares más oscuros y se alimenta de carne de cerdo. Le encanata el agua y emite un sonido muy raro. Ese sonido hace que pueda vivir hasta 50 años.
Puede respirar fuera del agua, ya que es un animal semiacuático. Le gusta estar, por ejemplo con los peces pero también con los gallos y las gallinas, aunque prefiere a los peces ya que nació en el mar.
Le encanta la carne de cerdo porque cuando la probó le pareció que estaba buenísima.

ANDERSON 6È

Animales Fantásticos: Tigo


El Tigo vive en la selva y es un animal muy feroz y muy peligroso. Come especies de animales, es muy grande y muy veloz. Siempre está con los ojos muy abiertos para cazar animales y comérselos. Por la noche se les iluminan los ojos.
Su cuerpo es de color negro y la cara naranja. Tiene cola y también bigote. Su piel tiene manchas y sus orejas son muy grandes.

YOEL 6È

Animales Fantásticos : Tiagui


El Tiagui es uno de los animales más majestuosos que existen. Su pelaje es de color naranja con rayas negras y sus plumas marrones y blancas. Suelen medir unos 6 metros desde el pico hasta la cola, y unos 3 metros desde la cabeza hasta los pies.
Puede nadar bajo el agua y volar a alturas en que ni los pájaros más grandes pueden respirar.
Su pico es tan fuerte que tiraría un edificio. Corre hasta alcanzar los 20 kilómetros por segundo. En India los cazan, por eso están en peligro de extinción.

FRANCISCO 6È.

Animales Fantásticos: Bludragon


El Bludragon vive en cuevas oscuras, se alimenta de animales terrestres y también de aves. Corre con sus manos.
Es carnívoro y muy feroz. Tiene una cola muy larga, alas, cuernos, dientes afilados y garras.
Las hembras tienen muchas crías. Hay un Bludragon que es el jefe, es el más fuerte de todo el grupo. Hay unos 100 Blugragones en cada país.

GIANCARLO 6È

Animales Fantásticos: Magón


Este animal vive en los ríos y le encanta comer chucherias, caramelos y a veces, hierba. El Magón no puede caminar. Le encanta dormir, duerme de día y por las noches sale a jugar y a nadar, porque también le gusta comer peces. Duerme en los ríos y le encanta jugar al fútbol. Ve la tele cada día y también le gustan mucho las palomitas. El Magón vive África.

OMAYRA 6È

Animales Fantásticos: Mospi


El Mospi se alimenta de rinocerontes y siempre se levanta cuando es de noche para comer. Puede llegar a vivir 4.000 años. Nació en 1.998.
Es rapidísimo y sólo se le puede encontrar en nuestro colegio.
Puede llegar a tener hasta 8.000 hijos.
Su cabeza es de color rosa y su cuerpo es plateado. Vive en el colegio, pero se ha construido su propia casa.

SARA C. 6È

dijous, 21 de gener del 2010

Animals Fantàstics: El Colombi


Es diu Colombi i és un animal molt bonic. Té un bec molt gran i la llengua molt vermella. Li agrada caminar amb els seus amics i no li agrada gens estar-se sol. Té molta por de la lluna perquè te molta llum. És de color beix i quan veu una joguina es posa molt content. Li agrada ficar-se la pilota a la boca i explicar acudits, banyar-se, etc. El que no li agrada gens és que la gent es fiqui amb ell, es posa molt neguitós. Li encanten els plàtans i les pastanagues i jugar amb els micos i els cunills. És el meu animal preferit!

JUANI 5È

Animals Fantàstics: El Chachacha


El Chachacha viu al carrefour, li agrada molt dormir a la secció de videojocs. Li agrada menjar llaminadures cada dia i quan veu una joguina es posa com un boig i llavors és molt perillós. Si menja massa llaminadures, vomita foc.
De vegades, el Chachacha no deixa entrar a ningú al carrefour, i comença a llençar coses per a que la gent no hi pugui entrar. És un animal molt agressiu!!!!!

NIKI 5È

dimecres, 20 de gener del 2010

Animals Fantàstics: Jiravaca



Jiravaca viu al zoo, pot respirar dins i fora de l'aigua, i es pot estar una bona hora dins l'aigua. Menja fulles, pipes i patates fregides i beu suc de taronja. Si jiravaca veu que algú s'està menjant pipes, li agafa la bossa per menjar-se-la sencera! Si veu algú amb una bossa de patates fregides, l'espanta fins que la persona surt corrent i així jiravaca aprofita per agafar-li la bossa.
Els treballadors del zoo li porten menjar i suc de taronja i pipes perquè així li surt llet, però a jiravaca no li agrada massa haver de donar la seva llet per a la gent.

MELODY 5È

Animals Fantàstics: La Cigüevaca


La Cigüevaca viu al cinema, no viu ni a l'aigua ni a cap lloc que en tingui. Menja crispetes i xuxes i només beu coca-cola i també coca-cola light. Li encanta jugar a saltar per totes les butaques o a fer de cambrer portant les crispetes pel cinema. També li agraden molt les pringles i quan pot se'n menja totes les que pot. Cigüevaca és un animal força estrany, però també li agraden els espaguetis a la carbonara barrejats amb macarrons. Quan menja pasta, les barreja totes. Es posa desodorant de maduixa i colònia de coco, també, de vegades, amor-amor.

ALBA 5È

Animals Fantàstics: El Lleofoca


Aquest ésser es diu Lleofoca i es diu així perquè és meitat lleó, meitat foca. El lleofoca viu en selves amb aigua, li encanta menjar carn i peixos de tot tipus. Nomes té dues potes i una cua.
Li encanta nedar i també li agrada molt córrer per tota la selva, anar al cinema, menjar crispetes i beure molta coca-cola. Després d'anar al cinema, el que més s'estima és anar al parc a jugar amb altres animals fantàstics com ara la zebracangur o el cocojirafa, però prefereix sens dubte el cinema.

YERRY 5È

Animals Fantàstics: El Gosier


El Gosier és un animal famós i viu als parcs de Barcelona, els seus amos també són famosos i està acostumat a que tothom li faci fotos. De vegades també li agrada viure al zoo, perquè li agrada que se'l mirin els nens. Juga cada dia al futbol i al bàsquet. Li encanta jugar amb els seus germans. Menja carn i tot el que pot.

AIMIE 5È

Animals Fantàstics: Yeico


Al Yeico li agrada molt jugar al "pilla-pilla" amagar-se, al monopoli i a la Wii.
També li agrada molt menjar pomes, pastanagues i enciam.
És molt simpàtic i fa riure molt, però sobretot és molt tímid i molt bona gent i es porta molt bé amb tothom. Li agrada molt veure el futbol, la Hanna Montana i li encanta anar a festes, ballar i divertir-se.
Li agrada molt anar al cinema a viure aventures i menjar crispetes, anar al zoo a veure d'altres animals, sobretot els salvatges.
Va molt sovint de pinic amb tota la seva família els dissabtes i juga al bàsquet.
Me l'estimo molt!

SARA 5È

Animals Fantàstics: Elefagalli


A "l'elefagalli" li agrada molt saltar, però sempre li costa molt aixecar-se pels matins perquè li agrada molt durmir.
L'elefagalli viu als cinemes, i li agrada molt. També li agrada molt menjar el que troba pels carrers, però els cacauets l'encanten i li agrada molt el futbol perquè pot fer passes de pilota amb la trompa.
Si s'emprenya a l'elefagalli li surt fum per les orelles.
Aquest animal és un esbojarrat, sobretot quan escolta "reguetón".

NÚRIA 5È

Animals Fantàstics: Ulucariola



Hi havia una vegada un flamenc i un cavall que s'estimaven. Van fugir junts i van formar una família, quan va néixer el seu fill li van posar el nom d'Ulucariola.
L'Ulucariola va fer una família amb els cavalls i van néixer molts més cavalls-flamencs.
Si vas a fer turisme per les Canàries o pel Perú i vas a cavall, de vegades pot aparèixer l'Ulucariola, per invitar-te a que fassis una passejada amb ell.
Són meitat flamenc i meitat cavall, són de colors estranys i mengen carn, peixos, herba, etc.
L'Ulucariola també està acompanyat pels cavalls i els flamens i li agrada molt la música rap.
BORIS 5È

dissabte, 16 de gener del 2010

Els nostres ecosistemes

Els ecosistemes


A Medi vam treballar els diferents tipus d'ecosistemes, vam portar els nostres treballs, ens ho vam passar molt bé. Sobretot amb el teatre del mediambient i amb el telenotícies, amb els dos presentadors estrelles: en Juan Luis i l'Alexis. Vegeu-ne una mostra!

divendres, 15 de gener del 2010

diumenge, 10 de gener del 2010