dilluns, 14 de juny del 2010

I ara.... la nova porta de 5è


Aquest és el resultat final!!!!!

Rock'N'Roll !!!

Els alumnes de C.S. estan treballant a música el Rock. Aquí teniu part de la feina que feien mentre que escoltaven el Satistaction dels Rolling Stonnes..... Oh yeah!


La Porta "Manga" de 5è

En Boris i en Niki han treballat de valent per decorar la porta de la classe amb un dibuix manga. Mireu el resultat. És molt xula!!!!
Moltes gràcies nois!!!!

Trobada Agenda 21


Les dues representats de C.S. de l'Escola van anar divendres 11 de juny a una trobada de l'Agenda 21 amb d'altres escoles i instituts de Barcelona, aquests és el seu relat:
Vam anar caminant des del col·legi fins a la parada de l'autobús "72". Després vam arribar al "Corte Ingles" i vam esmorzar pel camí, fins que vam arribar a un Centre Comercial, L'Illa, on es celebrava la trobada de l'Agenda 21. Quan vam arribar hi havia molts jocs per a jugar.
Després de jugar, vam anar a l'Auditori i ens vam posar un vídeo sobre el que feien les altres escoles.
Això va ser des de les 10:00 fins a les 12:30. Després, quan vam sortir iestava plovent, com va dir la Nati, quan vam arribar a la tenda dels gelats la Nati ens va comprar un gelat. Un a cadascú de nosaltres !!!
Després em vaig tacar la samarreta amb el gelat, i després l'Alba va tacar el paraigües de la Teresa i li vaig pedir un tovalló a la Nati, per netejar-lo.
Quan vam pujar a l'autobús, l 'Alba em va dir: "Sara toca això" i jo vaig tocar , i era silicona, els dits se'n van enganxar.
Quan vam sortir de l'autobús un home ens va dir: "menys rialles i més tristesa". El Toni, de 3r, li va dir: "a mi m'agraden les rialles" . Vam arribar al col·legi i així es va acabar la nostra excursió. Ens ho vam passar molt bé.
Sara Covacho 6è i Alba Pérez 5è