diumenge, 26 de desembre del 2010

Concert familiar Messies Händel Obra Social "la Caixa". Palau de la Música BCN, 12/12/10

ACTUACIÓ FESTIVAL DE NADAL 6È 2010.

ANIVERSARI JUANI

El 16 de desmbre la Juani va fer 12 anys i ho vam celebrar a la classe. Per molts anys i moltes felicitats!!!!!

APADRINA UNA VACA! Un acte solidari i un projecte de Ciutadania





Els alumnes de 6è han dut a terme un projecte molt particular, un secret i una sorpresa que s'ha desenvolupat durant aquest primer trimestre a l'assignatura de Ciutadania: l'apadrinament d'una vaca per a una dona del sud de l'Índia. Durant aquests tres messos han hagut de reunir pels seus mitjants els 9E fins a que entre tota la classe poguessim reunir els 190E. Tots sabien que estaven participant en la compra d'un animal, que seria en certa manera com la mascota de la classe. Però el que no sabien era de quin animal es tractava en realitat.

El 16 de desembre, la Clara i en Sergi, els dos membres de l'ONG ACT FUNDACIÓ http://www.actfundacio.org/fundacio_cast.php van venir a la nostra escola per a presentarnos quina és la seva tasca, donant que ells no tant sols treballen en el projecte d'apadrinament de les vaques.

Vam conèixer de primera mà la realitat dels nens i nenes de les escoles/llars d'acollida amb les quals col·laboren.

Estem molt contents i orgullosos de la nostra nova amiga "POLVORINA" i la nostra intenció pels propers trimestres és fer estensiva aquest projecte a tota l'escola i poder ajudar al major nombre de dones que ens sigui possible.

Informeu-vos amb més detall a la pàgina: http://apadrinaunavaca.org/index-cast.htm us animem a participar-hi en aquest projecte tant solidari!

Moltes gràcies Clara i Sergi i fins aviat

"EL MESSIES": Assajos a l'escola, al Palau de la Música Catalana i actuació

dissabte, 25 de desembre del 2010

El nostre Oli!

Anem a recollir olives!!!!

Xerrada Clínica Corachan






Han vingut a la nostra escola unes voluntàries de la Clínica Corachan a dornar-nos una xerrada sobre la prevenció del càncer. Una metgessa ens ha explicat com es produeix i com es formen les agrupacions de cèl·lules malignes i com es va desenvolupant aquesta malaltia.

Però no tan sols no hem parlat del càncer, també hem parlat de malalties com l'anorexia, de com ens afecten les modes que s'estableixen a la nostra societat i com hem de tenir un cap molt bé moblat per pensar sobretot en la nostra salut.

Ens van aclarir que el més important ésla prevenció i que la millor manera de prevenir és tenir una alimentació sana i equilibrada i que hem d'abandonar molt hàbits alimentaris que no són gens bones per a nosaltres.

Melody, 6è

HALLOWEEN 2010