dimecres, 9 de febrer del 2011

Visita IES XXV OLIMPIADA

El dia 9/02/2011 els nens i les nenes de 6é hem anat de visita a l’institut XXVena OLIMPIADA, alguns nens de la classe aniran a aquest centre. Ens ha agradat molt a tots ja que és un institut que té una manera de treballar que ens ha convençut i que pensem que és molt positiva. Hem tingut uns guies de luxe, dos ex-alumnes de la nostra escola: en Diego i el Joel que ens han ensenyat d’una manera molt entretinguda les aules que hem pogut visitar i han respost amb molta paciència a totes aquelles preguntes que els hi fèiem, per què estàvem una mica neguitosos i molt curiosos.

Les parets i els passadissos van ser una de les coses que més ens han cridat l’atenció, per què estaven decorades amb treballs de plàstica que feien els alumnes del batxillerat artístic, ja que en aquest centre es poden cursar els estudis d’aquesta especialitat, en música o en plàstica.

Hem vist el pati, el menjador, el gimnàs i algunes aules on estaven fent classes; fins i tot hem pogut entrar en una classe de català de primer de l’ESO.

L’Óscar també ens ha explicat amb molta cura els laboratoris, per què ell és professor de Física.

Crec que aquest institut ens ha agradat a tots força. I que és una opció a tenir en compte, es respira un bon ambient de respecte i de silenci i ens dona la sensació de que n’hi aprendrem molt.

Boris 6è.